måndag 26 april 2010

Tillbaka till verkligheten....




Efter nästan 1 vecka på Bornholm så är man rätt matt idag. Båten är tvättad och i ordning igen. Varit en fantastisk vecka, träffat många roliga och framför allt trevliga människor. Kroppen känns som man har gått en K1-final, allt gungar fortfarande...Sen att vi hade ett pinsamt dåligt fiske är en annan historia....men vi är tillbaka nästa år!!! Tack Peter, Knopp, Jocke LMP att vi kunde genomföra tävlingen för det är det roligaste jag gjort tror jag:-)

måndag 19 april 2010

Färdigt...nu åker vi!






Håvhållare, dryckeshållare och en ruff full med Black Beast:-)

söndag 18 april 2010

Redo för avfärd...






Idag har vi fixat med det sista...LMP har satt sista touchen, kolla även på http://teamformsvacka.blogspot.com/.

lördag 17 april 2010

Ready to Rumble.....


Bornholm Trolling Masters-nu är vi redo:-)

söndag 11 april 2010

Äntligen sjösättning....




Idag har det varit en stor dag-Silvern fick smaka på vatten för första gången. Det är en viss känsla att vrida om nyckeln....eller rättare sagt trycka på start-knappen. Vi drog ett par repor i helgasjön och det var mycket trevligt. Tack för hjälpen idag Knopp, Peter och Wilma!

lördag 10 april 2010

Nu jävlar!!!




Idag har vi kopplat den sista elen etc....imorgon blir det propeller-snurr i Helgasjön:-)Extra-batteriet på plats, dock ej inkopplat, kommer ske snart. Tack Peter&Jocke och självklart Kjelle!

tisdag 6 april 2010

Bra svåger....

Har inte varit helt ok sista dagarna men svågern (Team Fiasko Peter) fixar till grejerna då. Nu ska bara extra batteriet in och plotter+vhf kopplas in-sen kör vi!

torsdag 1 april 2010

Glad Påsk....

Sitter på flygplatsen i Helsingfors och ska väl förhoppningsvis komma hem idag.
Har gått lite segt med båten nu sista 2 veckorna pga av jobb i Norge och Finland plus lite annat....bara att ta nya tag-Bornholm är målet!