torsdag 25 mars 2010

Rätt intressant...LMP

Kolla på detta!
http://www.youtube.com/watch?v=Gb2a6ysZUKU

söndag 21 mars 2010

Ny dag, nya utmaningar...




I dag har vi fått dit all elektronik. Högtalar-projektet var lite svettig men det gick-tack vare Peter, jag var jävligt skeptisk ett tag men det gick:-) Nu ska bara det andra batteriet i så ska allt kopplas sen blir det direkt ner till Simrishamn!

lördag 20 mars 2010

Det är nästan så man blir gråtfärdig vad bra det blir....






Idag har arbetet fortsatt-är mer än vad jag kunde tänka mig. Med full uppbackning från Team Fiasko och Team Formsvacka så har det rullat på bra, Knopps hund Pepsi har installerat lite han också-i morgon ska det andra batteriet i sen är det att dra elen till allt.....och hitta plats till subben! Tack för idag alla inblandade!

fredag 19 mars 2010

Det bästa av allt...


Att få göra detta på plats hos LMP http://www.lorentsmarin.se/ på plats och montera grejer som sitter och passar klockrent direkt är ju helt fantastiskt bra! Sen att man har häst-kjelle som dels låter en få vara där och sen har många positiva tillrop gör ju inte saken sämre. Han har räknat ut att det får plats 2 flak 33 cl i luckan vid akter-relingen. Stort tack till fam Lorentsson!

Som att klä julgranen....fast 1000 gånger roligare!






Lite om dagens händelser...Börjat med att sätta spöhållare. Placerat ut plotter mm-får fundera på detta under natten. Inte helt självklart vad allt ska sitta. 10" plotter ställer till lite problem. Men det ska nog lösas under helgen.

torsdag 18 mars 2010

Leverans




Idag hämtade jag skutan....en bra dag i ens liv känns det som. Körde sen ut den till Jocke LMP-i morgon börja vi med monteringen!!!

tisdag 16 mars 2010

Äntligen!!!

I morgon ska skutan hämtas för vidare transport till LMP för montering av allt.
Stort tack till Jocke "Team No Shit On The Dragon" för väderfulla
tips inför helgen!

lördag 6 mars 2010

Trolling Masters Bornholm....

Blåbären innehar startnummer 251...men det ska bli jävligt kul!

tisdag 2 mars 2010

Music....


Nu börjar mer och mer falla på plats, båten är färdig...till helgen blir det besök hos LMC för montering av LMC produkterna samt plotter, vhf etc. Har beställt ett "litet" ljudpaket från alpine också men det hinner nog inte komma innan helgen.

4 st Alpine SPR-M700W
1 st Alpine SWR-M100W
1 st Alpine CDA-9886M

måndag 1 mars 2010

Försäkringar....

Som vanligt är det Team Fiasko Peter som hjälper till:-) http://www.forsakringsproduktion.se